Maskintransport i Jylland

Hos Kurts Maskintransport i Jylland tilbyder vi blandt andet transportering af landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. Men vi tilbyder ikke kun maskintransport i Jylland, men tværtimod også i resten af landet samt i hele Vesteuropa.

Så hvis du mangler transportering af maskiner så kan du komme til os. Dette er lige meget om det involvere maskiner til landbrug, skovfældning eller generelle entreprenør maskiner. Her hos Kurts Maskintransport gør vi brug af en 32 tm kran, til at transportere dine maskiner. Ud over dette så har vi også tre trailere, der er bygget efter vores specifikke krav, ønsker og behov så vi har en trailer til enhver formål. Med vores 30 år plus i denne branche har vi kompetencerne der gør at du trygt kan gøre brug af vores ydelser og services. Vi kan tilbyde dig en dybdegående aftale, med erfarende chauffører og sagkyndig bemanding som du trygt kan stole på.

Tilbage i tidernes morgen, påtog vi os alle former for maskintransport. Men i dag har virksomheden fokus på transport af entreprenørmaskiner, skovbrugsmaskiner og landbrugsmaskiner.

Få et uforpligtende tilbud på maskintransport i Jylland

​Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på transportopgaver så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan altid kontakte os ved at ringe til os på +45 40 29 12 50 for at aftale nærmere. Du er også velkommen til at kontakte os via vores e-mail, der er kurts@maskintrans.dk – vi bestræber os på at besvare din e-mail hurtigst muligt.

Her hos Kurts Maskintransport i Jylland vil du få en 100% garanti på en god kvalitet og høje kompetencer. Dette omhandler alt fra vores værktøj, udstyr, mandskab og meget mere. Vi har kvalitet fra start til slut i vores logistik kæde. Ud over de ovenstående maskiner til transport så har vi også mulighed for at transportere skurvogne, banevogne, og containere. Og til sidst så tilbyder vi også kranarbejde og specialtransport.