Transport af landbrugsmaskiner for landmænd

Hos Kurts Maskintransport udfører vi transport af landbrugsmaskiner for landbrug, maskinstationer og lignende. Vi kan flytte alle typer af landbrugsmaskiner i hele Danmark, og det sker på vores specialbyggede maskintransportere. Vores trækker har en 32 tm kran, der kan hjælpe til, hvis det er nødvendigt.

Specialbyggede trailere til transport af landbrugsmaskiner

​Vi benytter en Scania R520 til transporten. Vi har tre nedbyggede trailere, der hver især er specialbygget til forskellige formål. Vi transporterer også banevogne, skurvogne og løse containere samt al anden specialtransport. Vi kan med andre ord udføre alle former for transport af forskellige landbrugsmaskiner, uagtet der er tale om små eller store opgaver. Du kan naturligvis også kontakte os, hvis du har brug for andre former for transportopgaver.

Vi har transporteret alt fra halm til og fra landmænd til tusindvis af juletræer til Tyskland i mere end 30 år, men i dag har vi valgt at specialisere os i transport af landbrugsmaskiner. Derfor kan du trygt henvende dig til os, såfremt du ønsker en grundig, sikker og ordentlig transportløsning, der bliver udført en erfaren chauffør og fagmand. Samtidig kan du være sikker på, at tidsfrister og andre aftaler bliver overholdt.

Ring gerne til os for at høre om vores transportløsninger

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en transportopgave. Du kan ringe til os hos Kurts Maskintransport på telefon +45 40 29 12 50. Du kan også kontakte os skriftligt på vores e-mail, der er kurts@maskintrans.dk. Derpå kan vi drøfte dine behov og aftale nærmere.

Vi tilbyder også transport af maskiner & specialtransport