Specialtransport af maskiner, containere mv.

Hos Kurts Maskintransport udfører de fleste former for specialtransport for blandt andet landbrug, skovbrug og entreprenører. Vi kører i hele landet, men også i resten af Vesteuropa, hvis du har behov for internationale løsninger. Vi har tre nedbyggede trailere, der hver især er bygget til at varetage forskellige opgaver. Vi benytter en Scania R520 til vores transportopgaver og specialtransport opgaver.

Specialtransport på Sjælland og resten af Danmark

​Vores trækker er udstyret med en 32 tm kran, således vi er i stand til at udføre kranopgaver i forbindelse med specialtransport. Vi er specialiseret i at flytte alt inden for blandt andet landbrugsmaskiner, skovmaskiner og entreprenørmaskiner, men vi flytter også skurvogne, banevogne og løse containere. Vi kan naturligvis også flytte mange andre former for materiel og materialer.

Vi har over 30 års erfaring med alle former for transport af maskiner, og al vores specialtransport sker grundigt, sikkert og ordentligt af en professionel chauffør og fagmand. Tidligere udførte vi alle former for transport, herunder halm fra landmand til landmand og tusindvis af juletræer til Tyskland. I dag har vi specialiseret os i transport af især i specialtransport, bl.a. ved transport af landbrugsmaskiner, skovmaskiner og entreprenørmaskiner.

Kontakt os hvis du ønsker et tilbud på specialtransport på Sjælland, Jylland, Fyn m.m.

Sidder du inde med et eller flere spørgsmål om special transport, så er du altid mere end  velkommen til at kontakte Kurts Maskintransport, hvis du vil høre mere om dine muligheder for specialtransport, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave. Du kan ringe til os på telefon +45 40 29 12 50 for at aftale nærmere. Du kan også sende en e-mail til kurts@maskintrans.dk – vi besvarer hurtigst muligt.

Udover specialtransport, så tilbyder vi flere forskellige løsninger, herunder transport af maskiner & transport af landbrugsmaskiner, hvilket vi også tilbyder til hele landet og i Vesteuropa. Ønsker du at høre mere herom, så er du også meget velkommen til at kontakte os.