Transport af maskiner for landbrug og entreprenører

Hos Kurts Maskintransport tilbyder vi transport af maskiner i hele landet og i hele Vesteuropa. Vi flytter alt inden for blandt andet landbrugsmaskiner, skovmaskiner og entreprenørmaskiner. Vi benytter en Scania R520 med en 32 tm kran til at transportere maskinerne. Vi har tre nedbyggede trailere, der er bygget til vores ønsker og krav, således vi har trailere til de fleste formål.

Mange års erfaring med al slags transport af maskiner

Vi har over 30 års erfaring med maskintransport og derfor kan du trygt henvende dig til os, hvis du ønsker et grundigt, sikkert og ordentligt arbejde af en erfaren chauffør og fagmand. Oprindeligt udførte vi alle former for transport, men i dag har vi valgt at specialisere os i transport af landbrugsmaskiner samt maskiner til skovbrug og entreprenører.

Vi kan også transportere skurvogne, banevogne og løse containere, ligesom vi tilbyder kranarbejde og specialtransport. Vi udfører med andre ord alle former for maskintransport lige fra de små til de store opgaver. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for transport.

Kontakt os for at få et tilbud på Maskintransport

​Kontakt os gerne, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på transport af maskiner eller af andet gods. Du kan ringe til os hos Kurts Maskintransport på telefon +45 40 29 12 50 for at aftale nærmere. Du kan også kontakte os på vores e-mail, der er kurts@maskintrans.dk – vi besvarer din e-mail, så hurtigt vi kan.

Hos os er du garanteret en høj kvalitet hver gang. Dette gælder både kvalitet i vores udstyr med også kvalitet i service. Vi tilbyder vores transport services i Jylland, på Fyn og på Sjælland samt i hele Vesteuropa.

Vi tilbyder også transport af landbrugsmaskiner & specialtransport.